Cautare

32417 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bucuresti" (4.72 secunde)
Deci sunt vacante doua posturi de deputat, care au apartinut PSD si care, firesc ar fi sa fie ocupate (in urma alegerilor din 21 august) de reprezentanti ai PSD.
Printre acestea se numara si modulele de grupuri sanitare, dotarile pentru agrement specific plajei, posturi de prim ajutor si de salvare.
Servicii Salubritate Bucuresti S.A. (SSB), a inceput activitatea de prestare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, in sectoarele 6, 1 si 4, prin incheierea de contracte directe cu producatorii de deseuri, in august 2000.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr. 63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate.
Celelalte posturi de scretari de stat vor fi ocupate, probabil, saptamana viitoare.
Mircea Geoana a precizat ca, potrivit propunerilor prezentate, ar fi vorba de sapte astfel de posturi. ... Dorneanu a dat de inteles ca s-a renuntat la formula in care functiile la nivel central sa fie ocupate de cei cu o vechime de 10 ani.
Celelalte trei posturi de chestor sunt ocupate de democratul Ioan Oltean, deputatul UDMR Kelemen Hunor si Miron Ignat reprezentant al minoritatilor.
Guvernul Romaniei are in pregatire un proiect de lege care prevede inlocuirea sefilor de servicii deconcentrate la fiecare schimbare de Guvern, deoarece si acestea sunt posturi politice, chiar daca persoanele care ocupa functiile au dat concurs, a declarat deputatul PNL Horea Uioreanu.
"Vor fi reduse 21 de posturi, din care numai 18 erau ocupate. Nu am facut pana acum nominalizari. Tot ce pot sa va spun este ca majoritatea angajatilor care urmeaza sa fie disponibilizati sunt de la Ocolul Silvic Corabia.
Primulministru a mentionat ca in prezent exista 11.000 de posturi libere la nivel national, care pot fi ocupate de cei disponibilizati din aparatul bugetar.
Din totalul de 137 de mandate, sunt ocupate in prezent 135, doua posturi fiind vacante. In aceste conditii, majoritatea in Senat este de 68 de voturi, insa in acest moment nici Puterea, nici Opozitia nu detin acest numar de mandate.
Primele 100 de posturi noi sunt scoase la concurs in zilele de 2 si 3 noiembrie.
Noi insa, avand datorie publica inca destul de mica, inca acceptabila, avand un deficit bugetar pe care il putem corecta prin vointa si acceptarea noastra, fie ca vorbim de cei din asistenta sociala sau pensii, fie ca vorbim de cei din sectorul bugetar, avem mecanismele aici.
prin casatorie, Negreanu), se naste la 6 iul. 1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973).
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
In plus, doi ingineri ai firmei din Bucuresti sunt platiti de CNE-PROD din banii contribuabililor romani, fiecare cu cate un salariu anual de 137,280 milioane lei ceea ce reprezinta o retributie lunara de 11,440 milioane lei, in conditiile in care cei doi specialisti lucreaza doar 4 ore pe zi.
Demersul meu este determinat de ingrijorarea ca, potrivit ultimelor evenimente, libertatea de expresie si de opinie prin mass-media devin tot mai restranse si mai minoritare in lumea de astazi.
De la inceputul anului si pana in prezent, au fost anihilate 32 de posturi de radio-pirat, iar anul trecut 54, cele mai multe descoperite in Bucuresti si in zonele limitrofe.
google-analytics.com